Kiinnostaako maailman parantamisen, koodin ja viestinnän yhteys?

Koodia Suomesta ry hakee yhteistyökumppania hoitamaan yhdistyksen viestintää.
Mieluisin yhteistyökumppanimme olisi viestintäalan freelancer tai yrittäjä, jolla on kokemusta järjestöviestinnästä tai vahva kiinnostus aiheeseen. Emme siis ole palkkaamassa työntekijää vaan etsimässä yhteistyökumppania, jolta voimme tilata tarvitsemamme määrän palvelua kiinteällä kuukausikustannuksella.

Tärkeintä on tietenkin kyky tuottaa tekstiä hyvällä suomen kielellä eri kanaviin ja käyttötarkoituksiin, mutta suotavaa on myös osata ideoida, reagoida tarvittaessa nopeasti ja hanskata sosiaalisen median kanavat sekä nettisivujen sisällöntuotanto. Työ on itsenäistä muttei yksinäistä, sillä hommaa tehdään tiiviissä yhteistyössä hallituksen kanssa. Tehtävä sopii ihmiselle, joka haluaa yhdistää ison kuvan hahmottamisen ja arkisen viestintäsäädön. Työ pohjautuu juuri valmisteltuun strategiaan.

Yhdistyksen toiminta on idealistista ja maailmaa parantavaa: Haluamme, että Suomi on jatkossakin maailman paras paikka softayritysten toimia ja koodareiden elää ja tehdä työtään. Lisäksi haluamme olla mukana varmistamassa, että suomalaisten yritysten toiminta on vastuullista ja koodi vihreää, yritykset taloudellisesti kannattavia ja työntekijät osaavia.

Viestintäpalvelun ostoon olemme varanneet 1 500 euroa kuukaudessa (sisältää arvonlisäveron). Kerro meille, mitä me sillä hinnalla saisimme. Montako tuntia työaikaa, millaisia ideoita ja ajatuksia sinulla on ja mitä meidän mielestäsi kannattaisi tehdä. Kerro myös itsestäsi: mitä osaat, mistä sinulla on kokemusta ja missä haluat vielä kehittyä.

Lisätietoja voit kysyä yhdistyksen puheenjohtajalta Janne Kalliolalta, p. 040 558 1796 (20.12. mennessä) tai toisiin hommiin siirtyvältä viestintäasiantuntijaltamme Laura Mänkiltä, p. 050 585 3325.
Lähetä tarjouksesi meille osoitteeseen info@koodiasuomesta.fi. otsikolla ”Tarjous yritys X [oman yrityksesi nimi]” 8.1.2024 kello 10 mennessä.