Stipendihaku

Tarvitsemme tulevaisuuden osaajia, jotta suomalainen ohjelmistoala voi jatkaa kasvamista ja kehittymistä. Tulevaisuuden osaajia tukeakseen Koodia Suomesta ry myöntää stipendejä tietoteknisiä saavutuksia tehneille yläkoulujen oppilaille ja toisen asteen opiskelijoille. Stipendi voidaan myöntää missä tahansa oppiaineessa tehtyyn tietotekniseen saavutukseen.

Kriteerit

Stipendit on tarkoitettu

  • yläkoulun 7.–9.-luokkalaisille
  • lukioiden ja ib-lukioiden opiskelijoille
  • ammattikouluopiskelijoille
  • toisen asteen opiskelijoille

… jotka ovat osoittaneet erityistä kiinnostusta ja/tai menestystä tietotekniikan saralla missä tahansa oppiaineessa.

Stipendejä voivat hakea oppilaille ja opiskelijoille oppilaitosten opettajat. Eturistiriidan vuoksi stipendiä ei voi hakea omalle perheenjäsenelle.

Hae stipendiä

Hae Koodia Suomesta ry:n stipendiä oppilaalle tai opiskelijalle täyttämällä stipendihakulomake. Voit hakea useita stipendejä samaan kouluun, mutta täytä jokaisesta oma lomakkeensa.

Jätä hakemus viimeistään 24.4.2025, jolloin saat stipendin jaettavaksi kevätlukukauden päätteeksi. Kuvaa hakemuksessa lyhyesti, miksi stipendi pitäisi myöntää juuri tälle saajalle ja valmistaudu esittämään kehut ja perustelut myös stipendin saajalle.

Valinnat stipendeistä tekee Koodia Suomesta ry:n hallitus. Kaikki saapuneet stipendihakemukset käsitellään kootusti hakuajan päätyttyä.

Stipendin suuruus

Myönnettävät stipendit ovat 50 €:n lahjakortteja Verkkokauppa.comiin. Lahjakortit toimitetaan sähköisenä.