Hallitus 2020-21

Janne Kalliola
toimitusjohtaja, Exove

Janne on Exoven perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on kasvattanut Exovea vuodesta 2006 nykyiseen noin sataan henkeen. Ennen Exovea Janne toimi tuotekehitysjohtajana Continuentilla ja First Hopilla, jossa hän aloitti alunperin vanhempana ohjelmistokehittäjänä.

Avoin lähdekoodi on lähellä Jannen sydäntä ja hän on aktiivinen kansainvälisesti Drupal- yhteisössä ja hän on ollut vuosia Suomen ja Viron Drupal-yhdistysten hallituksen jäsen. Lisäksi Janne on Suomalaisen Työn Liiton valtuustossa. Vapaa-aikansa Janne viettää kolmen lasten liikuntaharrastusten mahdollistajana ja tuomaroi jääkiekon alempia sarjoja.

janne@exove.com, 040 558 1796

Antti Järvinen
toimitusjohtaja, Jimm’s PC-Store

Antti Järvinen – Jimm’s PC-Store Oy:n toimitusjohtaja, syntyjään Vihdistä 13.9.1979. Antti on yrittäjäperheen vanhin lapsi sisaruksinaan kaksi siskoa ja veli. Henkilökohtaisina harrastuksina Antilla on golf ja kuntosaliharjoittelu sekä muina kiinnostuksen kohteina urheiluautot.

Salon kauppaoppilaitoksesta vuonna 1997 tietohallinnon opinnoista valmistumisen sekä usean vuoden työkokemuksen jälkeen Antti valmistui Turun Kauppakorkeakoulun eMBA -opinnoista vuonna 2014.

Työuran hän aloitti 16 vuoden iässä Suomalaisessa Kirjakaupassa tietokonepeleistä vastaavana. Ennen nykyisen työnantajan palvelukseen siirtymistä vuonna 2003 hän työskenteli salolaisessa kodinelektroniikkaliikkeessä vastuualueenaan tietokoneiden ja niiden oheislaitteiden osto sekä myynti. Jo ennen nimitystä Jimm’s PC-Store Oy:n toimitusjohtajaksi vuonna 2011 hänellä oli aktiivinen rooli liiketoiminnan kehityksessä sekä erityinen kiinnostus toiminnanohjausjärjestelmien ja asiakaspalveluprosessien kehittämisessä. Nykyään Jimm’s PC-Store Oy on vuosittain kasvava yli 60 henkilöä työllistävä yritys, jonka liikevaihto tilikaudella 2019–2020 oli noin 57 miljoonaa euroa.

antti.jarvinen@jimms.fi

Miikka Kostian
toimitusjohtaja, Kooders

Miikka on joensuulainen insinööri, Koodersin perustaja ja edelleen koodaava toimitusjohtaja. Miikka perusti Koodersin jo koulun penkillä vuonna 2013, jotta saatiin varmistettua oman alan harjoittelupaikka AMK-opintoihin.

Suurena missiona Miikalla on mahdollistaa muille asioita tuottaen monessa muodossa informatiivista sisältöä Internetiin, joka kannustaa ihmisiä jahtaamaan koodaamiseen liittyviä unelmiaan. Miikka on ollut myös mukana perustamassa Itärajan Palloilijat Ry:tä, jolla haluttiin mahdollistaa matalan kynnyksen mahdollisuus palloilulajien harrastamiseen Joensuun alueella.

Vapaa-aikaa tämä lihansyöjä viettää siirtymällä ilmastoidusta tilasta toiseen siirtyen keksien aina uusia tekosyitä viettää aikaa näyttöpäätteen edessä.

miikka@kooders.fi

Satu Lapinlampi
toimitusjohtaja, Hiottu

Satu on ollut oululaisen Hiottu Oy:n toimitusjohtaja vuodesta 2013 alkaen. Ennen Hiottua hän on työskennellyt viestintäalalla ja noin sata vuotta sitten sosiaalialalla.

Satu toimii Oulun kaupungin Digi-liikelaitoksen johtokunnan puheenjohtajana ja Potential Toimitilat Oy:n hallituksen jäsenenä. Lisäksi hän on Oulun kaupunginvaltuuston varajäsen, Oulun naisunionin ja Oulun Vihreiden hallituksen jäsen ja Oulun Vihreän Kunnallisjärjestön talousvastaava.

Vapaa-ajalla Satua kiinnostavat elokuvat, käsityöt, kirjat ja laiskottelu. Satu viettääkin usein aikaansa läskillä tai maantiepyörällä polkien, sillä läskipyöräily on hänen mielestään täydellinen laiskan ihmisen vaellusmuoto – eri kevyttä verrattuna perinteiseen vaeltamiseen – ja maantiepyöräily laiskan ihmisen pyöräilyä – eri kevyttä verrattuna tavallisella pyörällä polkemiseen.

satu.lapinlampi@hiottu.fi

Jesse Peurala
hallituksen puheenjohtaja, Fraktio

Jesse on yksi Fraktion perustajista ja hallituksen puheenjohtaja. Uransa ohjelmistokehittäjänä aloittanut ja sittemmin ne työt viisaammille jättänyt. Jesse laskee itsensä ohjelmistoyrittäjäksi, jonka sydäntä lähellä on ohjelmistokehityksen lisäksi yrityskulttuuri, itseohjautuvuus ja ylipäätään liiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen.

Jessen vapaa-aikaa täyttää muutama lapsonen (kaksi) ja puoliso (näitä vain yksi). Fraktiolla Jessen lempinimi on “Isi”, Jesse on myös suuri oluen ja pokerin ystävä. Viime aikoina hän on ollut erityisen kiinnostunut ihmiskehon hakkeroinnista (biohakkeroinnista).

 jesse.peurala@fraktio.fi

Jarkko Malinen
toimitusjohtaja, Fuusio Labs Oy

Jarkko on ohjelmistokehittäjä ja yrittäjä Fuusio Labs Oy:ssä sekä Koodia Suomesta ry:n hallituksen jäsen. Jarkon tietokoneharrastus alkoi jo ala-asteella 90-luvun taitteessa, kun kotiin hankittiin oman aikansa multimediaihme Amiga 500. Sen jälkeen harrastus onkin vienyt mukanaan ja alan opintojen jälkeen työura on edennyt tutkijasta mikroprosessorivalmistaja Intelille 14 vuodeksi, jonka jälkeen oli aika siirtyä pitkäaikaisen unelman pariin yrittäjäksi.

Vapaa-aika Jarkolla kuluu perheen sekä crossfit-harrastuksen parissa.

jarkko.malinen@fuusiolabs.com

Mike Arvela
yrittäjä, Supercollider Oy

Mike on webbikehityksestä ja modernista organisaatiokulttuurista kiinnostunut ohjelmistoukkeli. Mike palasi hiljattain juurilleen koodaamaan pahuksen hyviä verkkopalveluita vietettyään sitä ennen mainiot kymmenen vuotta Futuricella yhdistäen ihmisiä ja ideoita sekä tehden webbikehitystä, konsultointia ja rekryä.

Vuosien varrella Mike on ollut järjestämässä tapahtumia kehittäjäyhteisölle, laulanut tuhatpäiselle yleisölle firman bändissä, ollut mukana käynnistämässä Isähaastetta ja haaveilee suurten ongelmien ratkaisemisesta teknologian avulla. Vapaa-aikanaan Mike lukee mahdollisimman paljon kirjoja, kertoo huonoja loisteliaita vitsejä lapsilleen ja näyttäytyy aina tilaisuuden tullen koripallokentällä ja kuntosalilla.

mike@arvela.net

Scroll Up