Kenet sinä palkitsisit vuoden 2024 Suomalaisen koodin edistäjä -palkinnolla?

Koodia Suomesta jakaa vuosittain Suomalaisen koodin edistäjä -palkinnon henkilölle tai yhteisölle, joka on ansiokkaasti edistänyt suomalaista ohjelmistoalaa. Palkinnon saaja julkistetaan Suomalaisen koodin päivänä 11.10.

Nyt voit vaikuttaa ja jättää oman ehdotuksesi siitä, kenet tulisi tänä vuonna palkita Suomalaisen koodin edistäjä -palkinnolla. Ehdotuksia voivat lähettää kaikki, eli sinun ei tarvitse olla Koodia Suomesta -jäsen ehdottaaksesi palkinnon saajaa.

Vuonna 2023 Suomalaisen koodin edistäjä -palkinto myönnettiin Matti Luukkaiselle ja Full Stack open -kurssille. Kurssi on järjestetty vuodesta 2018 ja siihen on osallistunut yli 30 000 ihmistä ympäri maailmaa. Full Stack open -kurssilla ohjelmistokehityksestä kiinnostunut sekä oppii JavaScript-pohjaisen websovelluskehityksen tekniikat että ottaa nykyaikaisen ohjelmistotuotannon vaiheet laaja-alaisesti haltuun. Kurssia on alusta lähtien kehitetty yhteistyössä alan yritysten kanssa. Lue lisää lehdistötiedotteesta.

Aiempina vuosina palkinto on myönnetty Linda Liukkaalle, Instagram-Janille, Juho Vepsäläiselle, Teemu Roosille, Ilkka Paanaselle, Aleksi Yrttiaholle ja koronavilkkutiimille, Elisa Heikuralle sekä Riku Rouvilalle ja Koodiklinikalle.

Kuka on Suomalaisen koodin edistäjä 2024?