Tervetuloa mukaan, opiskelijajärjestöt!

Löytyykö ainejärjestöstäsi tai killastasi ohjelmistoalasta kiinnostuneita opiskelijoita? Liittykää mukaan Koodia Suomesta ry:n jäseniksi! Yhdessä voimme luoda edellytyksiä Suomelle olla jatkossakin paitsi entistä vahvempi hyvinvointivaltio, myös maailman parhaita maita koodaajille.

Päivitimme hiljattain yhdistyksen sääntöjä siten, että nyt myös opiskelijajärjestöt voivat liittyä mukaan toimintaamme. Koodia Suomesta ry:n jäsenyhdistykseen kuuluvat opiskelijat pääsevät osalliseksi jäseneduistamme kuten alennuksista tapahtumiin ja pääsevät lähemmäksi Suomen parhaita IT-alan yrityksiä esimerkiksi Slack-keskusteluyhteisömme kautta.

Opiskelijayhdistykseen kuuluvalla opiskelijalla on myös mahdollisuus ansaita Koodia Suomesta ry -haalarimerkki edistämällä yhdistyksen ajamaa asiaa, esimerkiksi:

  • tekemällä yhdistystä näkyväksi esimerkiksi blogiartikkelin muodossa
  • osallistumalla aktiivisesti open source -projektiin
  • esittelemällä tietotekniikkauraa/koulutusta vaikkapa omassa peruskoulussa tai lukiossa.

Päätöksen merkin myöntämisestä tekee opiskelijayhdistys itse.

Jäsenyys on opiskelijajärjestölle maksutonta! Riittää, että järjestöllä on nimetty yhteyshenkilö. 

Lue lisää Koodia Suomesta ry:n tarkoituksesta ja tuo opiskelijayhdistyksesi mukaan toimintaan liittymislomakkeella!

Mietteesi aiheesta “Tervetuloa mukaan, opiskelijajärjestöt!

  1. Tämä on kyllä erinomainen idea. Sillä halusi tai ei niin koodaamista on hyvä osata. Olit sitten myymälässä myymässä lasten vaatteita tai ravintolassa tarjoilijana, niin tulee hetkiä kun pitää esimerkiksi nettisivuille päivittää aukioloaikoja tai tarjouksia. Jo silloin on hyvä olla jotain alkeita hanskassa, jotta tehtävä ei tunnu liian pelottavalta. Teollisuudessa tarvitaan jo koodaamista robottien kanssa sekä monissa ohjausjärjestelmissä.

    Vaikka et koodariksi aikoisikaan niin hyvä on ottaa perusteet haltuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *