Liity mukaan

Yhdistyksellä on kolmenlaisia jäseniä: varsinaisia jäseniä (yritysjäseniä), kumppanijäseniä ja tukijäseniä. Tervetuloa mukaan!

Varsinaiset jäsenet

Varsinaisten jäsenten tulee täyttää Koodia Suomesta -merkin vaatimukset joko tuotteen tai palvelun osalta, ja varsinaisilla jäsenillä on liityttyään oikeus käyttää merkkiä omassa viestinnässään.

Varsinaisten jäsenten maksut 2020-21:

• 1-5 työntekijän yritykset: 50 €
  • 6-20 työntekijän yritykset: 100 €
  • Yli 20 työntekijän yritykset: 200 €

Näin liityt jäseneksi:

1. Tarkista jäsenyyskriteerit.
  2. Tarkista oikea jäsenmaksu: 1-5 työntekijän yritykset: 50 €, 6-20 työntekijän yritykset 100 €, yli 20 työntekijän yritykset: 200 €.
  3. Maksa ensimmäinen jäsenmaksu Holvissa.
  4. Täytä ja lähetä liittymislomake (alla).
  5. Nauti! Hallitus hyväksyy uudet jäsenet kuukausikokouksissaan (kuukauden 1. perjantai): saat vahvistuksen sähköpostiisi ja kutsun Slackiin.
  6. Kerro jäsenyydestä some-kanavissasi, tule mukaan Slack-yhteisöön ja käytä jäsenetuja!

Ilmoittautumisvuoden jälkeen laskutamme vuosimaksun sähköisesti: täytäthän siis myös verkkolaskuosoitteen. Mikäli jäsenyyttä ei hyväksyttäisi, palautamme jäsenmaksun.

Voit valita, haluatko Koodia Suomesta -diplomin sähköisesti vai paperisena. Diplomit toimitetaan neljännesvuosittain.

Logosi julkaistaan sivuillamme logolistassa yhdessä muiden jäsenten logojen kanssa. Varmistathan, että logosi on png-muodossa läpinäkyvällä tai valkoisella taustalla eikä tiedostokoko ole tarpeettoman suuri. Kiitos!

Kumppanijäsenet

Kumppanijäseneksi voivat liittyä opiskelijayhdistykset tai muut Koodia Suomesta -yhdistyksen tavoitteita kannattavat yhteisöt ilman jäsenmaksua.

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhdistykseen! Kumppanijäseneksi hyväksytään sekä rekisteröityjä yhdistyksiä että vapaamuotoisempia yhteisöjä, jotka hyväksyvät yhdistyksen tavoitteet ja julkilausuman.

Näin liityt kumppanijäseneksi:

1. Lue julkilausuma ja tavoitteet.
  2. Täytä ja lähetä liittymislomake (alla).
  3. Nauti! Hallitus hyväksyy uudet jäsenet kuukausikokouksissaan (kuukauden 1. perjantai): saat vahvistuksen sähköpostiisi ja kutsun Slackiin.
  4. Kerro jäsenyydestä some-kanavissasi, tule mukaan Slack-yhteisöön ja käytä jäsenetuja!

Tukijäsenet

Olet lämpimästi tervetullut tukemaan yhdistyksen toimintaa! Tukijäseneksi voi liittyä kuka tai mikä taho tahansa, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja tavoitteita. Tukijäsenet huomioidaan erityisellä tavalla. Jäsenmaksu on 2000 e / vuosi. Jos olet kiinnostunut tukijäsenyydestä ja haluat lisätietoa, ota yhteyttä: info@koodiasuomesta.fi.

Hae jäsenyyttä: