Löydä mielenkiintoinen näkökulma mihin tahansa ja erotu äänten tulvasta

Aika

15.11.2023    
15:00 - 16:00

Tapahtuman tyyppi

Miten kirjoittaa sisältöjä, jotka erottuvat äänten tulvasta ja tekevät sitä, mihin ne on luotu – eli tuovat myyntiä, kasvattavat brändin tunnettuutta ja palvelevat asiakkaita?
Vaikuttavat sisällöt ovat keskeinen osa yritysten markkinointia. Verkkosivut, uutiskirjeet ja somekanavat ovat loputtomia sisältösyöppöjä, joita pitäisi ruokkia säännöllisesti mutta laadukkaasti. Kilpailu huomiosta on kovaa eikä aina reilua.
Mitä tahansa aihetta on mahdollista käsitellä kiinnostavasti ja erottuvasti. Joskus vaaditaan pientä perspektiivin muutosta, jotta itselle läheisen aiheen voi nähdä uusin silmin.
Tarkasti valittu näkökulma viestii yrityksen arvomaailmasta: mihin me asetumme ja mistä suunnasta maailmaa tarkastelemme. Jo tekstin tasolla on siis mahdollista siirtyä sanoista tekoihin.
Näkökulmien miettiminen etukäteen helpottaa arjen sisällöntuotantoa, ja niiden pukeminen helposti viestittävään muotoon sujuvoittaa sisällöntuotannon ulkoistamista.
Kun erotut äänten tulvasta:
  • Ihmiset pysähtyvät kuuntelemaan ja jäävät seuraamaan.
  • Markkinointi tuo tulosta.
  • Sisällöntuotanto on helppoa ja motivoivaa.

Webinaarin vetää Johanna BerlinJohanna on kirjoitusviestinnän ammattilainen ja ihmisläheisten sisältöjen asiantuntija, jonka työhön kuuluu niin kirjoittamista kuin toisten kirjoittajien ohjaamistakin. Johanna kiersi viestinnän ja markkinoinnin pariin luovan mutkan kautta, josta matkaan tarttui monipuolinen työkalupakki tekstien maailmassa hyödynnettäväksi.

Webinaari on osa Koodia Suomesta ry:n viestinnän ja markkinoinnin webinaarisarjaa ja se on avoin yhdistyksen jäsenorganisaatioiden henkilöstölle.

Ilmoittaudu EventBriten kautta >