Asiakastietolain vaikutukset sosiaalihuollon järjestelmäkehitykseen

Aika

12.12.2023    
15:00 - 16:00

Tapahtuman tyyppi

Yhteistyöwebinaari Atostekin ja Kelan kanssa. Webinaari on suunnattu erityisesti tietojärjestelmäkehittäjille, jotka tuottavat ratkaisuja sosiaalihuollon palveluntuottajien tarpeisiin. Webinaari on avoin sekä Koodia Suomesta ry:n jäsenorganisaatioiden henkilöstölle että muille sosiaalihuollosta ja sen kehityksestä kiinnostuneille.

Liiketoiminnan asiantuntija Jaana Nissilä Kelan Kanta-palveluista kertoo puheenvuorossaan, mitä muutoksia Asiakastietolaki on tuonut sekä sosiaalihuollon palveluntuottajille että tietojärjestelmätoimittajille. Mitä pitäisi tietää Asiakastietolain mukaisesta liittymisvelvoitteesta ja aikataulusta? Koskeeko tämä muutos meitä?

 

ERA-asiakasvastaava Sampo Ojala vetää yhteen kentältä havaittavan ydinsanoman kansalaisten, sosiaalihuollon palveluntarjoajien sekä järjestelmäkehittäjien näkökulmasta. Puheenvuorossa tuodaan esille näkemys tulevaisuudesta, jota juuri sinä voit olla mukana rakentamassa. Sosiaalihuolto koskettaa monia suomalaisia ja sosiaalihuolto on valtavassa murroksessa. Muutos näkyy kasvavana kysyntänä toimiville tietojärjestelmäratkaisuille. Nyt on aika toimia, täyttää tarve ja mahdollistaa toimiva sosiaalihuollon palvelu kasvavan kysynnän edessä.

Tule seuraamaan, keskustelemaan ja haastamaan. Otamme kaikki iloisesti vastaan.

 

Ilmoittaudu webinaariin